Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КУЌА СО ДВОР ( Реф : НИЖО ПОЛЕ)
Повеќе
Цена : 35 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 600 m²
Повеќе
ВИКЕНДИЦА ПОД ПЕЛИСТЕР ( Реф : ПОД ПЕЛИСТЕР)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 72 m²
Повеќе
НОВА СТАН ВО ЦЕНАТР ( Реф : 2-1420)
Повеќе
Цена : 45 000 €
Простор (ефективен) : 59 m²
Повеќе
МАНСАРДА, НОВА БИТОЛА ( Реф : 2-1419)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ВО ЦЕНТАР ( Реф : 1-855)
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ТРОСОБЕН ОПРЕМЕН СТАН ЗА 50000 Е ( Реф : 3-938)
Повеќе
Цена : 50 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
НОВ СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 1-838)
Повеќе
Наемнина : 29 000 € / месец
Простор (ефективен) : 36 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН НОВА БИТОЛА ( Реф : НОВА БИТОЛА)
Повеќе
Наемнина : 200 € / месец
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
РЕНОВИРАН ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 2-1418)
Повеќе
Цена : 38 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ДУЌАН ДО ШИРОК СОКАК ( Реф : Д278)
Цена : 55 000 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Land space : 25 m²
Повеќе