Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

СЕ ПРОДАВА ИЛИ МЕНУВА ЗА СТАН ,СРЕДЕНА КУЌА НА БАИРОТ ( Реф : К2093)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 1 044 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ГОЛЕМ СТАН СО ГАРАЖА ( Реф : 3-940)
Повеќе
Цена : 41 500 €
Простор (ефективен) : 68 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ, ЕДНОСОБЕН СТАН ( Реф : 1-857)
Повеќе
Цена : 22 500 €
Простор (ефективен) : 40 m²
Повеќе
ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР, ВО ЗГРАДА СО ЛИФТ ( Реф : 3-939)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 62 m²
Повеќе
КАЈ ВЕРО ОПРЕМЕН СТАН ( Реф : 2-1421)
Повеќе
Цена : 31 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
ПОД ПАЗАРОТ ПЛАНСКА КУЌА ( Реф : К2090)
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЃА СО ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К2088)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Land space : 35 m²
Повеќе
ДУЌАН НА ПРОМЕТНА УЛИЦА ( Реф : Д279)
Цена : 230 000 €
Простор (ефективен) : 120 m²
Повеќе
КУЌА СО ДВОР, ПАРНО ( Реф : К2087)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 200 m²
Повеќе
долно оризари, недовршена куќа ( Реф : К2086)
Повеќе
Цена : 18 888 €
Простор (ефективен) : 130 m²
Land space : 160 m²
Повеќе