Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ЕДНОСОБЕН СТАН КАЈ ГРАДСКИ ПАЗАР ( Реф : 1-859)
Повеќе
Цена : 24 000 €
Простор (ефективен) : 30 m²
Повеќе
РЕНОВИРАНА НЕВСЕЛЕНА КУЌА СО ДВОР ( Реф : К2096)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Land space : 140 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА СТАН ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 1-858)
Повеќе
Цена : 27 300 €
Простор (ефективен) : 45 m²
Повеќе
КУЌА, ВЕРТИКАЛНА ПОДЕЛБА СО ГОЛЕМ ДВОР ( Реф : К2095)
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 140 m²
Land space : 223 m²
Повеќе
ПОД ПЕЛАГОНКА 1 ( Реф : 2-1424)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 57 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, ОДРЖАН ТРОСОБЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-942)
Повеќе
Цена : 51 000 €
Простор (ефективен) : 63 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ОПРЕМЕН СТАН КАЈ ВЕРО ( Реф : ВЕРО)
Повеќе
Наемнина : 135 € / месец
Простор (ефективен) : 55 m²
Повеќе
КУЌА СО ГОЛЕМ ДВОР И НИВА ( Реф : НОВАЦИ)
Повеќе
Цена : 33 500 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 2 600 m²
Повеќе
ГОЛЕМ ТРОСОБЕН СТАН, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-941)
Повеќе
Цена : 46 500 €
Простор (ефективен) : 75 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ФАБРИКАТА МОКЕЛ ( Реф : МОКЕЛ)
Повеќе
Наемнина : 2 € / месец
Простор (ефективен) : 9 237 m²
Повеќе