Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАЈ ГОРНИОТ ПАРК, ДРВЕН ПАЗАР, ГОРЕН КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА, ИЛИ ЗАМЕНА ЗА СТАНЧЕ ( Реф : 4-165)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 60 m²
Повеќе
4-164,БУКОВСКИ ЛИВАДИ, ОДЛИЧЕН КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР КАТ+СУТЕРЕН+ДВОР ( Реф : 4-164)
Повеќе
Цена : 35 500 €
Простор (ефективен) : 160 m²
Повеќе
ЕКСТРА ЛУКСУЗЕН СТАН, ОПРЕМЕН ИЛИ НЕ, 82М2+БАЛКОН ( Реф : 4-163)
Повеќе
Цена : 105 000 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
НОВ ЕДНОСОБЕН И ТРОСОБЕН СТАН ( Реф : 3-946)
Повеќе
Цена : 34 500 €
Простор (ефективен) : 44 m²
Повеќе
КАЈ КРОМБЕРГ ( Реф : П492)
Цена : 16 €
Простор (ефективен) : 30 000 m²
Повеќе
ГАРСОЊЕРА СО МАРКИЦА ЗА ГРАДБА КАЈ ДРВЕН ПАЗАР ( Реф : К1964)
Цена : 17 500 €
Простор (ефективен) : 26 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА НОВ ОПРЕМЕН СТАН СО 3 СПАЛНИ ( Реф : ДО ШИРОК СОКАК)
Повеќе
Наемнина : 550 € / месец
Простор (ефективен) : 105 m²
Повеќе
ОДЛИЧЕН ОПРЕМЕН СТАН КАЈ НОВИОТ ПАЗАР ( Реф : 2-1426)
Повеќе
Цена : 29 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН СО 2 СПАЛНИ, 4 КАТ ( Реф : 3-943)
Повеќе
Цена : 39 000 €
Простор (ефективен) : 60 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ОДРЖАНА КУЌА НАД ДРВЕН ПАЗАР СО ДВОР ( Реф : К2019)
Повеќе
Цена : 52 000 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 190 m²
Повеќе