Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

ДУПЛЕКС 4 КАТ ( Реф : 3-949)
Цена : 32 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
ОДРЖАН СТАН ( Реф : 1-863)
Повеќе
Цена : 27 900 €
Простор (ефективен) : 46 m²
Повеќе
ГРАДСКИ ПАЗАР, СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ СО ДУЌАН И ДВОР ( Реф : К2108)
Цена : 59 900 €
Простор (ефективен) : 95 m²
Land space : 80 m²
Повеќе
ОБЛАСТА, МАЛА КУЌА ВО ЗАЕДНИЧКИ ДВОР ( Реф : К2107)
Цена : 13 500 €
Простор (ефективен) : 55 m²
Land space : 50 m²
Повеќе
КАЈ ОБЛАСТА,НОВ ОПРЕМЕН СТАН,64+3+10М2, ПРИЗЕМЈЕ ( Реф : 3-948)
Повеќе
Цена : 56 000 €
Простор (ефективен) : 64 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ТРОСОБЕН СТАН ВО ЦЕНТАР ( Реф : 3-947)
Повеќе
Цена : 62 000 €
Простор (ефективен) : 67 m²
Повеќе
ОДРЖАН НЕРЕНОВИРАН СТАН ПОД ПАЗАРОТ ( Реф : 2-1427)
Цена : 40 000 €
Простор (ефективен) : 53 m²
Повеќе
КУЌА ВО ЦЕНТАР, ВНАТРЕШНО РЕНОВИРАНА ( Реф : K2104)
Повеќе
Цена : 43 000 €
Простор (ефективен) : 73 m²
Land space : 13 m²
Повеќе
ПРИЛЕПСКА, ДЕЛОВЕН ПРОСТОР НА МЕЗАНИН ( Реф : Д281)
Повеќе
Цена : 28 500 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Повеќе
КАЈ ГОРНИОТ ПАРК, ДРВЕН ПАЗАР, ГОРЕН КАТ, ПАРНО, СОЛАРНА, ИЛИ ЗАМЕНА ЗА СТАНЧЕ ( Реф : 4-165)
Повеќе
Цена : 36 000 €
Простор (ефективен) : 88 m²
Land space : 60 m²
Повеќе