Станови

Сортирај по дата | Сортирај по цена | Сортирај по популарност

Резултати по страна :

КАЈ ХОТЕЛ БИТОЛА, СТАН 94М2+БАЛКОНИ +ПОДРУМ,3КАТ ( Реф : 4-167)
Повеќе
Цена : 65 000 €
Простор (ефективен) : 94 m²
Повеќе
ОБЛАСТА, НОВ ОПРЕМЕН СТАН, 3 СПАЛНИ СОБИ ( Реф : 4-166)
Повеќе
Цена : 69 500 €
Простор (ефективен) : 82 m²
Повеќе
ДВА ДЕЛОВНИПРОСТОРИ ЗА ДУЌАН ИЛИ МАГАЦИН И ЕДЕН КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОРРУСНИЧКА НАСЕЛБА ( Реф : ИД506)
Наемнина : 350 € / месец
Простор (ефективен) : 220 m²
Повеќе
ЦЕНТАР, СЕ ИЗДАВА КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР ( Реф : ИД502)
Повеќе
Наемнина : 500 € / месец
Простор (ефективен) : 130 m²
Повеќе
ДОВЛЕЏИК ( Реф : К2113)
Цена : 19 900 €
Простор (ефективен) : 50 m²
Land space : 300 m²
Повеќе
СЕ ПРОДАВА ПАРЦЕЛА СО МАГАЦИНИ ( Реф : ИД506)
Повеќе
Цена : 300 000 €
Простор (ефективен) : 1 200 m²
Land space : 10 000 m²
Повеќе
СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ КОН ПЕЛИСТЕР ( Реф : ИД 505)
Повеќе
Цена : 390 €
Простор (ефективен) : 360 m²
Land space : 1 500 m²
Повеќе
ПРВ КАТ+СУТЕРЕН + ДВОР ( Реф : K1211)
Цена : 60 000 €
Простор (ефективен) : 110 m²
Land space : 180 m²
Повеќе
КУЌА, 3 НИВОА ПО 70М2, СО ПОСЕБЕН ВЛЕЗ, БЕЗ ДВОР ( Реф : К2112)
Цена : 70 000 €
Простор (ефективен) : 210 m²
Повеќе
КАТ ОД КУЌА СО 3 СПАЛНИ, СУТЕРЕН СО 1 СПАЛНА, ГАРАЖА И ДВОР ( Реф : К1912)
Повеќе
Цена : 75 555 €
Простор (ефективен) : 150 m²
Land space : 160 m²
Повеќе