Понуда на неделата

 СЕ ИЗДАВАВО БИТОЛА, СЕ ИЗДАВА ДЕЛОВЕН ПРОСТОР ВО ФАБРИКАТА ''МОКЕЛ'', ПОРАНЕШНА ''ИДНИНА'', ЗА РАЗЛИЧНИ НАМЕНИ: ИНДУСТРИСКО ПРОИЗВОДСТВО, ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА, КАНЦЕЛАРИСКИ ПРОСТОР, ПРОДАЖЕН САЛОН И СЛИЧНО.
ДЕЛОВНИОТ ПРОСТОР ГИ ИСПОЛНУВА СИТЕ СТАНДАРДИ ЗА РАБОТЕЊЕ: СТРУЈА, ВОДА, ОДВОД, ОТВОРЕН ВЛЕЗ СО ПРИСТАП ОД ГЛАВНАТА СООБРАЌАЈНИЦА, КАКО И НЕПОСРЕДНА БЛИЗИНА НА ЖЕЛЕЗНИЧКА ПРУГА И СТАНИЦА, ПАРКИНГ ПРОСТОР И ПРИСТАП ЗА УТОВАР И РАСТОВАР НА ГАБАРИТНИ МАТЕРИЈАЛИ. ОБЈЕКТОТ ИМА ДВА ДЕЛА, СЕКОЈ ПОДЕЛЕН НА КАТОВИ И МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ КОМПЛЕТНО ИЛИ ПАРЦИЈАЛНО, А ДЕЛ МОЖЕ ДА СЕ ИЗНАЈМИ И СО ОПРЕМА ЗА КОНФЕКЦИСКИ ПОГОН.
СЛОБОДНИ ПОВРШИНИ ПО КАТОВИ СЕ , 
ВО ЗГРАДА 1 СО 1 ТОВАРЕН И 1 ПАТНИЧКИ ЛИФТ
ПРВ КАТ 1613 М2 - ВТОР КАТ 1216 М2  -ТРЕТ КАТ 1617 М2  -ЧЕТВРТИ КАТ 1565 М2 -ПЕТТИ КАТ 982 М2 (КАНЦЕЛАРИИ ИЛИ УЧИЛНИЦИ)
ВО ЗГРАДА 2 СО 1 ТОВАРЕН ЛИФТ, ПРИЗЕМЈЕ 557 М2 -ПРВ КАТ 1100 М2 -ВТОР КАТ 1100 М2 -ТРЕТ КАТ 1100 М2
ЦЕНАТА ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ Е 1,5 ЕВРА ЗА М2 + ДДВ 18% ЗА МЕСЕЦ, НО ВО ЗАВИСНОТ ОД ПОВРШИНАТА , КОЈА ЌЕ СЕ ИЗНАЈМУВА, ДОЛЖИНАТА НА ПЕРИОДОТ ЗА КОЈ СЕ ИЗНАЈМУВА, ПРЕНАМЕНАТА, УРЕДУВАЊЕТО НА ПРОСТОРОТ ИЛИ ЕВЕНТУАЛНИ ВЛОЖУВАЊА НА ЗАКУПЕЦОТ, ПОСТОИ ВОЛЈА ЗА КОРЕКЦИЈА НА ИСТАТА НА ОБОСТРАН ИНТЕРЕС.
ПОВЕЛЕТЕ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ ЗА НАТАМОШНИ ИНФОРМАЦИИ
 
 
 
ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА
ИСКЛУЧИТЕЛНА ПРИЛИКА: КАЈ НОВАТА БОЛНИЦА, ЈУЖЕН СТАН НА ПРИЗЕМЈЕ, РЕНОВИРАН И ОПРЕМЕН,47М2 + БАЛКОН ЛОЃИЈА+ПОДРУМ ЗА 28.500 ЕВРА
 
КАЈ ПАЗАРОТ 48+3+10   ТРЕТИ КАТ  28.500  НЕРЕНОВИРАН
 
НАЈ ЦЕНТАР НОВ СТАН НА ПРВ КАТ, СО КУЈНА И ПЛАКАРИ, КЛИМАТИЗЕР, ЗА 48.900 ЕВРА
 
 НАД ЦРН МОСТ КУЌА, 104 М2 РЕНОВИРАН КАТ, +НЕРЕНОВИРАНИ ДЕЛОВИ ОД 58 И 28 М2 + ДВОРЧЕ + ГАРАЖА ЗА 50500 ЕВРА
  

- СТАНОВИ ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ НА ПОВЕКЕ ДЕЛОВИ ОД ГРАДОТ, ОПРЕМЕНИ И ПРАЗНИ

ПОНУДА НА КУЌИ

- КУЌА,ПОД ПАЗАРОТ  ДВА КАТА ПО 60 М2 ПЛУС ПОТКРОВЈЕ СО ДВОР И СО ПЛОЧА ЗА 65000 ЕВРА

КУЌА СМИЛЕВСКИ БАИР ,ДВА КАТА ПО 55 м2 И 200 М2 ДВОР  20900ЕВРА

 ПОНУДА НА ЕДНОСОБНИ СТАНОВИ

НОВИ ЕДНОСОБНИ НОВА БИТОЛА  ПО  560 Е/М2

ПОНУДА НА ДВОСОБНИ СТАНОВИ

КАЈ ОУ ЕЛПИДА КАРАМАНДИ  55 ПЛУС БАЛКОН И ПОДРУМ  НАМЕСТЕН  37000ЕВРА

 ПОНУДА НА ТРОСОБНИ СТАНОВИ

ЦЕНТАР, 62 М2 + 2 БАЛКОНИ + ПОДРУМ, ЗА 56000 ЕВРА, ЛИФТ,

ПОТКРОВЈА И ДУПЛЕКСИ НОВА БИТОЛА ДУПЛЕКС, 110 М2, ЗА 36500Е