ДУПЛЕКС 4 КАТ

Реф : 3-949

Адреса :

ПОД ПАЗАРОТ

Слободно од датум : 10 August 2019

Финансиски информации :

Цена 32 500 €

Детали :

Простор (ефективен) 82 m²
3-949, БЕЛА ЧЕШМА, ДУПЛЕКС, 4 КАТ,
40+42М2 +БАЛКОН, ГОЛЕМА ДНЕВНА , ТРПЕЗАРИЈА И КУЈНА, ТРИ СПАЛНИ СОБИ, КУПАТИЛО СО ВЦ И ВЦ ПОСЕБНО,
 
ИНФОРМАЦИИ ВО АГЕНЦИЈАТА СТРЕЛЕЦ БИТОЛА, СЕКОЈ РАБОТЕН ДЕН ОД 8,30 ДО 13,30 И ПОПЛАДНЕ ОД 17 ДО 19,30, ВО САБОТА ОД 8,30 ДО 13 ИЛИ НА WWW.STRELECNEDVIZNOSTI.COM 070 339 404 076 451 799 047 232 004 047 222 940 ИЛИ НА FACEBOOK AGENCIJA ZA NEDVIZNOSTI STRELEC BITOLA
Повеќе инфо? Оставете порака

врати се на листата